EINDHOVEN - VVV-Venlo blijft na de degradatie van afgelopen seizoen erg wisselvallig presteren. Goede en mindere wedstrijden wisselen elkaar af en de Noord-Limburgers staan dan ook terecht in de middenmoot (negende) van de Keuken Kampioen Divisie. Vrijdagavond ging de ploeg van Jos Luhukay onderuit bij Jong PSV op De Herdgang.

Trainer Ruud van Nistelrooy van de PSV-beloften kon weer eens beschikken over Maxi Romero en met hem in de ploeg deed de thuisploeg het uitstekend in de eerste helft. Johan Bakayoko opende de score en op slag van rust wist Romero zelf een strafschop te benutten.

Direct na de rust was het Erik Sorga die namens VV de aansluiting vond. De gasten drongen daarna stevig aan, maar Jong PSV bleef overeind: 2-1.