NICOSIA - PSV heeft zich hersteld van de nederlaag tegen Granada een week geleden door de uitwedstrijd bij Omonia Nicosia te winnen. Op Cyprus wist de Eindhovense ploeg met 1-2 te zegevieren door twee treffers van Donyell Malen.

De wedstrijd werd na een klein half uur opengebroken door een geweldige goal van Jordi Gomez die de bal van eigen helft over PSV-keeper Mvogo wist te krijgen. Nog voor de rust wist PSV op gelijjke hoogte te komen door een aanval die werd opgezet door Mario Götze waarna Madueke uiteindelijk Malen in stelling bracht.

Na de rsut blijkt PSV de betere ploeg en knokt het voor de drie punten. Ihattaren ontbeert het geluk bij een goede kans, en er zijn nog een aantal mogelijkheden, maar uiteindelijk weet Malen in blessuretijd voor de verdiende zege te zorgen: 1-2.