EINDHOVEN - PSV Vrouwen organiseert samen met partner in3 tijdens de maand april diverse selectieavonden in de regio voor meiden in de leeftijd 10 tot en met 12 jaar. Talentvolle meiden uit de regio kunnen zich gratis aanmelden en maken kans op een uitnodiging voor de in3 Talentendag op 3 mei.

Sponsor in3 heeft sinds seizoen 2020-2021 een partnership met PSV Vrouwen en zet bewust in op het vrouwenvoetbal en talentonwikkeling. Vorig jaar leidde dit tot een geslaagde eerste editie van de in3 Talentendag, waar talentvolle speelsters van amateurverenigingen uit de regio deelnamen op PSV Campus De Herdgang. Onder toeziend oog van hun idolen en scouts werkten zij een programma af onder leiding van PSV Soccer School.

Dit jaar worden vier selectieavonden georganiseerd bij amateurverenigingen in de regio. De trainingen worden gefaciliteerd door trainers van de PSV Soccer School. Zij gaan de deelnemers met een leerzame en leuke training uitdagen om het uiterste uit zichzelf te halen. Er zijn scouts namens PSV Vrouwen aanwezig die de grootste talenten selecteren en uitnodigen voor de in3 Talentendag op woensdag 3 mei op PSV Campus De Herdgang.

Dit zijn de data van de PSV Vrouwen Selectieavonden:

Woensdag 5 april: SHH Herten – Herten 17.30 – 19.00 uur
Woensdag 12 april: UDI '19 – Uden* 17.30 – 19.00 uur
Woensdag 19 april: VV UNA – Veldhoven 17.30 – 19.00 uur
Woensdag 26 april: VV Gilze – Gilze 17.30 – 19.00 uur

PSV Vrouwen Talentenplan
PSV is dit jaar gestart met de uitbreiding van haar opleidingsprogramma voor meiden met het PSV Vrouwen Talentenplan, bestaande uit trainingsgroepen O13/14 en O15/16. De beste deelnemers aan de selectieavonden maken kans om gescout te worden voor dit talentenplan.

Voetbalsters in de leeftijd 10 tot en met 12 jaar die ervan dromen om bij PSV te voetballen kunnen zich aanmelden voor één van de selectieavonden via PSV.nl/selectieavond. Meer informatie vind je op: https://www.psv.nl/vrouwen/nieuws/artikel/oproep-meld-je-aan-voor-de-psv-vrouwen-selectieavonden.htm