MAASTRICHT - Pakweg 25 minuten voor tijd leek er nog niets aan de hand voor MVV dat een soevereine 3-0 voorsprong had tegen Jong PSV, maar in de slotfase wisten de Eindhovenaren onverwachts toch nog op gelijke hoogte te komen.

De PSV-beloften begonnen sterk aan het duel en het was aan doelman Mike Havekotte te danken dat de thuisploeg in die openingsfase overeind bleef. Na een kwartier nam MVV vervolgens een voorsprong toen Arna Naudts een voorzet van Raoul Last op waarde wist te schatten. Naudts stond ook aan de basis van de 2-0 die door Joeri Schroijen in de blessuretijd van de eerste helft werd gemaakt.

Een klein kwartier na rust maakte Naudts op fraaie wijze zijn tweede van de avond en leek het duel feitelijk beslist. Het tegendoelpunt van Kristofer Kristinsson leek in eerste instantie geen pijn te doen, maar vanaf de 82e minuut ging het volledig mis. Yorbe Vertessen vond de aansluiting en twee minuten later bepaalde Kristinsson de eindstand op 3-3.