MAASTRICHT - In de middenmoot van de Keuken kampioen Divisie heeft MVV in eigen huis verloren van Jong PSV. De Maastrichtse ploeg nam voor rust een voorsprong, maar deze werd door de PSV-beloften in de tweede helft teniet gedaan.

MVV speelde eigenlijk prima in de eerste helft en kreeg ook kansen via Colyn (vrije trap op de kruising), Ntelo (van de lijn gehaald) en Blummel (over). Vlak voor de rust wist Micky Ntelo uiteindelijk keeper Delanghe wel te verrassen waardoor men met 1--0 ging rusten.

De tweede helft was net een paar minuten op gang toen Mathijs Tielemans voor de gelijkmaker zorgde. MVV had het moeilijk en het wachten was op de volgende PSV-goal. Die viel uiteindelijk een klein kwartier voor tijd toen Johan Bakayoko de bal in de kruising joeg: 1-2.