BREDA - NAC is het nieuwe jaar begonnen met een nipte zege op Jong PSV en kruipt zo weer richting de middenmoot.

De eerste wedstrijd van Ton Lokhoff als interim-trainer bij NAC kende een spectaculair begin. In de tweede minuut maakte Jason van Duiven met wat fortuin de openingstreffer voor Jong PSV via doelman Roy Kortsmit, maar twee minuten later kwam NAC langszij. Odysseus Velanas diende als eindpunt van een aanval na een goede balverovering. PSV kreeg nog een forse tegenvaller in de openingsfase. Richard Ledezma viel namelijk geblesseerd uit en men incasseerde na een halfuur de 2-1. Een verre ingooi van Boyd Lucassen werd verkeerd ingeschat door Emmanuel van de Blaak, waardoor Jort van der Sande kon afwerken.

Daarmee bepaalde hij de eindstand want in de tweede helft werd er niet meer gescoord.