EINDHOVEN - PSV heeft in de achtste finales van de Conference League in een knotsgek duel gelijk gespeeld tegen FC Kopenhagen: 4-4

De koploper van Denemarken verspeelde in het Philips Stadion een 1-3 voorsprong. Voor rust kregen de Denen al zes grote kansen. Omdat Böving de paal trof en dankzij een redding op de lijn van Mauro, scoorden ze 'maar' drie keer. De openingstreffer viel na balverlies van Madueke en Bövings schot op de paal en was van Jóhannesson. Net nadat Gakpo de gelijkmaker had binnengekopt na een prachtige voorzet van Madueke, strafte Biel balverlies van Veerman af en kort voor de pauze kopte Lerager hard raak uit een hoekschop van diezelfde Biel.

PSV gaf zich nog niet gewonnen en ging in de tweede helft vol overgave op jacht naar treffers. En al snel was het raak via Doan, die met een prachtige volley uit een corner van Gakpo voor de 2-3 tekende. Een overtreding van Ankersen bood PSV de kans om er vanaf de strafschopstip gelijk van te maken. Gakpo schoot echter te slap in,om nog geen tien minuten na het gemiste buitenkansje er alsnog 3-3 van te maken met een verwoestend schot. En weer kreeg PSV daarna een draai om de oren na defensief geklungel, van Sangaré dit keer. Biel onderschepte zijn te slappe breedtepass en scoorde. Nog was het niet voorbij want uit een voorzet van Gakpo kopte Zahavi raak.