EINDHOVEN - Woensdag 7 december zet Eindhoven zich schrap voor een wel heel speciale dartwedstrijd. Michael van Gerwen, TOTO Dart King en PSV-fan, is volop in voorbereiding op het WK en daagt de PSV selectie uit voor een heuse dartclash:the Clash of Kings. Het Philips Stadionwordt het toneel voor deze wedstrijd en als fan kan je meespelen!

Slijp je pijlen
In the Clash of Kings krijgen fans de unieke kans om hun dart skills te testen tegen drievoudig wereldkampioen Michael van Gerwen en PSV-spelers Guus Til, Joël Drommel, Anwar El Ghazi en nog drie andere spelers. De deelnemers hebben de keuze uit twee teams: Team PSV of Team TOTO Dart Kings. In een uniek potje darten zij voor eeuwige roem en de titel ‘Clash of Kings 2022’.

De actie is afgetrapt met een ludieke video waarin Michael van Gerwen de boel op scherp zet bij PSV spelersbegeleider Mart van den Heuvel. Klik op deze link voor de video.

TOTO Dart Kings
TOTO Dart Kings werd in mei 2022 opgericht en vertegenwoordigt de beste darters van Nederland. Naast van Gerwen dragen van Barneveld, Noppert, van Duivenbode en van der Voort de kleuren van het team.

Fans kunnen zich vanaf nu gratis aanmelden via psv.nl/clashofkings. Let op: deelname is uitsluitend voor spelers van 24 jaar en ouder.