TEL AVIV - PSV is doorgedrongen tot de achtste finales van de Conference League. Na de 1-0 thuiszege op Maccabi tel Aviv volstond een 1-1 gelijkspelin Israël voor de ploeg van Roger Schmidt.

Beide teams kregen één enorme kans in de eerste helft, waarin PSV het meeste balbezit had. Biton kopte vrij voor PSV-keeper Joël Drommel naast en nadat Noni Madueke even later twee man had gedold schoot hij tegen doelman Peretz aan.

Direct na rust kwam PSV goed weg toen Perica de paal trof. De arbiter legde het duel na een uur even stil omdat PSV-spelers bij corners werden bekogeld door het thuispubliek. PSV nam na die pauze de regie weer over en Yorbe Vertessen schoot raak via Saborit, die vlak voor tijd zelf de 1-1 binnen kopte. PSV wankelde, maar hield stand en gaat vrijdagmiddag om 13.00 uur weer mee in de loting.