EINDHOVEN - PSV heeft zich redelijk eenvoudig geplaatst voor de halve finales van het KNVB-bekertoernooi. Eerstedivisionist ADO Den Haag werd in het Philips Stadion met 3-1 aan de kant gezet.

De al elf wedstrijden ongeslagen ploeg van Dick Advocaat kwam in de eerste helft tot geen enkele doelpoging. PSV was heer en meester en drukte dat via Bakayoko, met een van richting veranderd schot en Til, die de keeper verraste in de korte hoek, uit in de score. De Jong en Silva misten daarna nog kansen op een hogere score.

Sangaré zette PSV met een kanonskogel in de kruising vlak na rust wél op 3-0.Sellouki deed nog geen minuut later wat terug en verschalkte Drommel met een knap balletje. Het bleek het enige verzet van de Hagenaars.