GRANADA - PSV is voor het eerst in vijf jaar weer zeker van overwintering in Europa na een spannende 0-1 zege op Granada. Donyell Malen wist in Andalusië voor de enige treffer van de wedstrijd te zorgen.

PSV liet zich eerder in eigen huis nog aftroeven door de Spanjaarden, maar deden nu in een spannend duel niets onder al bleven de kansen in de openingsfase schaars. Na ruim twintig minuten kreeg Donyell Malen de eerste mogelijkheid, maar mikte hij net naast. Kort voor de rust was de aanvaller wel trefzeker op aangeven van Phillipe Max. Op dat moment was Noni Madueke al geblesseerd uitgevallen en vervangen door Eran Zahavi.

Ook na de rust komt PSV goed voor de dag en Denzel Dumfries heeft een goede kans om de score te verdubbelen na een voorzet van Mario Götze, maar ziet keeper Rui Silva keren. Ook Dumfries zal het eind van de wedstrijd niet halen na een botsing met zijn eigen doelman Yvon Mvogo en verlaat per brancard het veld. Geconcentreerd houdt PSV wel stand in het laatste kwartier en omdat PAOK Saloniki verrassend onderuit gaat tegen Omonia Nicosia is na afloop de blijdschap in het Eindhovense kamp groot.

Granada - PSV 0-1 (0-1)