LENS - PSV is er in groep B van de Champions League niet in geslaagd om van RC Lens te winnen. Het derde groepsduel voor de Eindhovenaren, op Franse bodem, eindigde in 1-1. Daardoor blijft PSV met twee punten laatste in de poule.


In de openingsfase kwam PSV goed weg, want het furieus gestarte Lens kreeg al snel een paar mogelijkheden. Medina en Machado sprongen er echter te slordig mee om. Toen de Fransen halverwege de eerste helft even uitgeraasd waren, kwam PSV wat meer aan aanvallen toe. Het was ook het dichtst bij een treffer toen Lozano naar binnen trok en met een mooi schot de binnenkant van de paal raakte.

Kort na de rust kreeg Lozano opnieuw een kans om de score te openen na een steekpass van Veerman, maar de Mexicaan treuzelde iets te lang. De voorsprong volgde kort daarna alsnog toen Bakayoko vanaf de rand van de zestien raak mikte. PSV leek daarna zijn zaakjes defensief op orde te hebben tot Wahi met een prima volley doel trof en Lens weer vleugels kreeg. PSV werd even naar achteren gedrongen, maar hield stand.