EINDHOVEN - PSV is de oefencampagne ter voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen met een ruime zege op RWD Molenbeek. De ploeg van Roger Schmidt wist op De Herdgang met 6-2 te winnen.

Een rommelige, maar wel doelpuntrijke openingsfase zorgde ervoor dat het na tien minuten al 2-2 stond. De Belgen namen een voorsprong, maar Yorbe Vertessen zorgde voor de gelijkmaker, gevolgd door een treffer van Eran Zahavi. Na de gelijkmaker van RWD Molenbeek kwam PSV kort voor rust op een hernieuwde voorsprong toen de sterk spelende Noni Madueke vanaf de strafschopstip raak schoot.

Met acht nieuwe namen in het team nam PSV na de rust afstand. Met een mooie streep zorgde invaller Jeremy Antonisse voor de 4-2 waarna zowel Zahavi als Madueke een tweede treffer mocht maken met een 6-2 eindstand tot gevolg.