ROTTERDAM - De vrouwen van PSV hebben voor het eerst deze competitie averij opgelopen. Op bezoek bij Excelsior gaf de Eindhovense formatie een voorsprong uit handen en eindigde het in een 3-3 gelijkspel.

PSV stond in Kralingen al binnen tien minuten op achterstand door een treffer van Angela versluis, maar had die schade voor rust hersteld. Naomi Pattiwael en Esmee Brugts brachten de gasten op voorsprong.

Het venijn zat hem uiteindelijk in de staart. Met nog een klein kwartier op de klok maakte Lieve van Vliet gelijk, maar PSV leek toch de zege te grijpen toen Anika Rodriguez drie minuten voor tijd voor de 2-3 zorgde. In de extra tijd wist Nikki Ridder echter toch nog een punt te redden voor Excelsior.