EINDHOVEN - FC Eindhoven heeft zaterdagavond drie punten aan het totaal kunnen toevoegen door TOP Oss met 2-1 te verslaan. Joey Sleegers zorgde tien minuten voor tijd voor de winnende treffer.

De thuisploeg kwam al na zes minuten op voorsprong toen de Osse defensie niet stond op te letten bij een vrije trap en jort van der Sande de 1-0 liet aantekenen.

Daarna gebeurde er lange tijd weinig in het Jan Louwers Stadion. Pas na eenruim uur kwam het duel weer tot leven. Eerst haalde TOP-keeper Alblas een poging van Dahlhaus uit de kruising en kort hierna zorgde Justin Mathieu voor de gelijkmaker. Tien minuten voor het einde van de officiële speeltijd heroverde Eindhoven de voorsprong dankzij Joey Sleegers en dit bleek uiteindelijk genoeg voor de winst.