EINDHOVEN - De allerlaatste wedstrijd van 2023 in het betaalde voetbal heeft geen winnaar opgeleverd. In het Jan Louwers Stadion kwamen FC Eindhoven en Jong Ajax een remise overeen: 2-2.

De eerste twee goals vielen binnen het eerste kwartier. Raphaël Sarfo bracht de Ajax-beloften al snel op voorsprong, maar Dyon Dorenbosch zorgde vlotjes voor de gelijkmaker.

Na de rust kwam Jong Ajax opnieuw op voorsprong via Gabriel Misehouy. Halverwege de tweede helft bracht Ozan Kökcü de stand echter weer in evenwicht en daar bleef het ook bij. Met het gelijke spel schieten beide ploegen weinig op. FC Eindhoven gaat als nummer tien van de Keuken kampioen Divisie de winterstop in en Jong Ajax blijft vijftiende.