MAASTRICHT - Na vier overwinningen op rij moest MVV in het thuisduel tegen Jong PSV weer eens puntenverlies toestaan. De Eindhovense beloften kwamen bij het ingaan van de blessuretijd op 1-1.

De kansen volgden elkaar in de eerste helft in rap tempo op voor MVV. Marko Kleinen was met een poeier tegen de lat het meest dreigend, voordat Nicky Souren op aangeven van Jarne Steuckers de ban brak.

In de tweede helft was Sávio dicht bij de gelijkmaker, maar hij zag doelman Romain Matthys redding brengen. Matthys hield zijn ploeg nog een paar maal op de been, maar in de blessuretijd ging het toch nog mis voor MVV. Toen Thomas van Bommel op de grond lag, wilde Jong PSV de bal niet uitspelen en uiteindelijk schoot Simon Colyn binnen.