MOSKOU - Na twee wedstrijden in de voorronde zit de Champions League-droom er voor de vrouwen van PSV op. Na de 3-1 zege op Lokomotiv Moskou bleek de ploeg zoals verwacht niet opgewassen tegen het sterke Arsenal.

Arsenal had in de eerste helft al het meeste balbezit, zonder tot echt veel kansen te komen. Toch sloeg het op de juiste momenten toe. na pakweg twintig minuten was het bijna vanzelfsprekend Vivanne Miedema die de score opende. Kort voor rust kon Mana Iwabuchi vervolgens voor de 2-0 zorgen.

Kort na rust mocht de ploeg van Rick de Rooij even hopen toen Esmée Brugts na een pass van Maruschka Waldus achter de Arsenal-verdediging opdook en voor de aansluiting zorgde. Een kwartier later kwam echter aan alle onzekerheid een eind. Keepster Sari van Veenendaal wist de kans van Miedema og wel te keren, maar had geen antwoord op de rebound van Iwabuchi: 3-1.