EINDHOVEN - FC Eindhoven en Telstar hebben vrijdagavond de punten gedeeld. De thuisploeg leek lang op weg naar een kleine overwinning, maar vlak voor tijd kopte Rashaan Fernandes de "Witte Leeuwen" alsnog naar een punt (1-1)

Telstar deed in de eerste helft nauwelijks iets onder voor de thuisploeg, maar keek bij rust wel tegen een achterstand aan. Halverwege de eerste helft had Joey Sleegers vanuit een moeilijke hoek raak gemikt, waarbij keeper El Ouazzane er niet goed uitzag.

Na de rust zakte het spelpeil naar een bedenkelijk niveau. FC Eindhoven leek op twee gedachten te hinken; consolideren of de voorsprong uitbouwen, en Telstar kon niet veel beter. Toch kwam de ploeg van Andries Jonker op gelijke hoogte toen een corner van berenstein door Fernades tot doelpunt werd gepromoveerd: 1-1.