OSS - TOP Oss heeft in eigen huis zijn eerste zege van het seizoen behaald. Tegen Jong PSV haalde men flink uit: 4-1.

TOP Oss sprankelde vanaf het begin tegen de beloften van PSV. De thuisploeg kwam vanaf de stip op voorsprong dankzij Roshon van Eijma, waarna Konstantinos Doumtsios voor het verstrijken van het halfuur Kjell Peersman twee keer liet vissen: 3-0. Verder dan een afzwaaier van Jason van Duiven kwam de formatie van trainer Will Boessen niet in de eerste helft.

Van Duiven deed in de tweede helft wel wat terug met zijn tweede van het seizoen door een voorzet bij de tweede paal binnen te glijden, maar daarna deden de beloften uit Eindhoven zichzelf de das om. Eerst zat Peersman er volledig naast bij een vrije trap van de Ossenaren en de ongelukkige Bram Rovers kopte de bal in eigen doel: 4-1, waarna Renzo Tytens in drie minuten twee keer de gele kaart kreeg voorgehouden.