ZWOLLE - In de Pure Energie Eredivisie Vrouwen hebben PEC Zwolle en PSV zondagmiddag de punten gedeeld. PSV kwam in de slotfase van de eerste helft op voorsprong, maar de thuisploeg maakte in de slotfase van de tweede helft gelijk (1-1).

De beste kans van de eerste helft was voor de thuisploeg, maar Jeva Walk kreeg de bal niet langs keepster Sari van Veenendaal. net dat men met 0-0 leek te gaan rusten werd er in het Zwolse strafschopgebied hands gemaakt en kon Desiree van Lunteren vanaf elf meter PSV op voorsprong schieten.

In de tweede helft was PEC Zwolle de bovenliggende partij, doch kans op kans werd gemist. Met dank aan een grabbelende Van Veenendaal viel de gelijkmaker in de slotfase alsnog toen Karli White de 1-1 binnen schoot.