EINDHOVEN - In de Eredivisie Vrouwen hebben PSV en ADO Den Haag zondagmiddag de punten gedeeld. Op De Herdgang eindigde het duel tussen beide ploegen in 1-1.

ADO Den Haag van trainer Sjaak Polak is uitstekend begonnen aan het seizoen, maar tegen PSV werd het eerste puntenverlies geleden. Beide ploegen hielden elkaar in de eerste helft al in evenwicht zonder te scoren.

De openingstreffer in de 72e minuut kwam op bijzondere wijze tot stand. Keeper Barbara Lorsheyd van ADO verwerkte de bal niet goed na een hoekschop en via de rug van haar teamgenoot Kayra Nelemans viel de bal binnen. ADO Den Haag kwam echter nog wel terug in de wedstrijd: Jaimy Ravensbergen schoot vier minuten voor tijd de 1-1 binnen.