SASSENHEIM - Zondag 16-10 kun je je hart ophalen bij WeddingFair. Dé Trouwbeurs voor Nederland is voor haar 17e editie in de Bollenstreek te gast bij het van der Valk Hotel in Sassenheim.


Dus, trouw je in 2023/2024, ben je pas gevraagd of zet je puntjes op de i voor jouw trouwdatum? Dan is deze trouwbeurs er speciaal voor jou! Als je druk bezig bent met de planning van jullie perfect wedding dan wil je zeker alle life inspiratie niet missen. Je krijgt een berg informatie van trouwspecialisten die vakkundige antwoorden hebben op al jouw vragen.

PROEVERIJ Je kunt een verrassende proeverij doen, er is veel aandacht voor bruidsmode, je kunt schoentjes passen en ook de bruidegom wordt niet vergeten. Hij kan terecht voor zijn gehele outfit inclusief accessoires en zich verdiepen in trouwvervoer, de fotoreportage en de LIVE MUZIEK op het feest. Doe meer aan de WINACTIE op de beurs. Jouw complete bruiloft kun je op deze populaire trouwbeurs organiseren met specialisten voor elk detail van de trouwdag.

JOUW EERSTE CADEAU WeddingFair vindt dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het jaarboek van bride to be weddingplanner cadeau! Met meer dan 200 pagina’s aan weetjes, tips en nog veel meer. Het boek is te koop in boeken winkels voor 19,95. Maar jij als aanstaande bruid of bruidegom kan hem ophalen op een van de beurzen als jij het jaarboek reserveert.

GRATIS ENTREE WeddingFair Sassenheim zondag 16 oktober 2022 van 10:30 uur tot 16:30 uur. Van der Valk Hotel Sassenheim, aan de A44. Warmonderweg 8, 2171 AH Sassenheim. Voldoende gratis parkeerplaatsen.

Meer info op de website: https://weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-sassenheim/

Of volg het event op Facebook: https://www.facebook.com/events/1056098005044561