ALKMAAR -Nautisch Centrum Nicolaas Witsen is een begrip in Alkmaar en omgeving. Al in 1853 zijn wij begonnen met reparatie en nieuwbouw van schepen. Op de werf zijn veel schepen gebouwd en ons archief bevat van de meeste schepen nog documentatie en tekeningen. Een historie om trots op te zijn. De werf heeft zich onder leiding van Remon de Nijs verder gespecialiseerd in winterstalling, onderhoud, reparatie en refits.


Die rijke historie is natuurlijk mooi, maar we zijn gelukkig met de tijd meegegaan. Met onze moderne hijs-, helling- en transportmiddelen krijgen we elk type jacht veilig op het droge. Een 50-tons portaalkraan en een helling voor schepen tot 300 ton zijn daarvoor ons gereedschap. Ook het transporteren van uw jacht en het afmasten van zeiljachten verzorgen wij met moderne middelen.

We bieden u graag een totaalpakket. Daarom omvat Nautisch Centrum Nicolaas Witsen ook zijn eigen Jachtmakelaardij om u te helpen bij de aankoop of verkoop van uw jacht. En heeft u onderdelen, onderhoudsproducten of accessoires nodig? Dan kunt u terecht in onze watersportwinkel Bootschappen Watersport op het werfterrein. Zo heeft u alles bij de hand voor weer een heerlijk, zonnig watersportseizoen.

Het ultieme vaargenot met boten van hoogwaardige kwaliteit, daarvoor bent u bij Witsen Marine aan het juiste adres. Varen moet plezier geven. Vrijheid, zon en water. De wind door de haren. Soms rough & ready, altijd relaxed. Als alleen het beste goed genoeg is, helpt Witsen Marine u graag de keuze te maken die bij U past.

Freedom is a way of life. Geniet!


Nautisch Centrum Nicolaas Witsen
Kraspolderweg 4
1821 BW Alkmaar
+31 (0)72 511 22 97 (werfkantoor)
info@nicolaaswitsen.nl

Openingstijden Werf: maandag t/m vrijdag: 08.30 – 18.00 uur | Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur | Zondag: 10.00 – 17.00 uur|

Het werfkantoor is op zondag gesloten.