Onbewolkt12.9 ℃

Capilex – Lex Gielen & Luc van Laarhoven in Vught

Capilex – Lex Gielen & Luc van Laarhoven

Een van de grootste uitdagingen waarmee kleine – en middelgrote bedrijven in Nederland worden geconfronteerd, is het strenge kredietbeleid van traditionele financiële instellingen, zoals banken. Deze instellingen hanteren vaak strikte criteria en vereisen uitgebreide documentatie en garanties voordat ze bereid zijn een lening te verstrekken. Voor kleine bedrijven met beperkte middelen en geen langdurige bedrijfsgeschiedenis kan het moeilijk zijn om aan deze eisen te voldoen.

Capilex, gevestigd in Vught, is een financieel dienstverlener gespecialiseerd in het verstrekken van leningen aan deze ondernemers. Deze leningen zijn gebaseerd op de overwaarde van vastgoed, zoals woningen of bedrijfspanden, een revolutionaire methode. Capilex onderscheidt zich hiermee traditionele banken. Mede door deze aanpak kan het bedrijf eenvoud en snelheid bieden: ondernemingen hoeven niet weken of maanden te wachten op een lening; binnen een week kunnen ze over het benodigde kapitaal beschikken.

Obstakels overwinnen

Capilex is opgezet door fintech-ondernemer Lex Gielen en financieel expert Luc van Laarhoven. De twee mannen brengen een combinatie van ervaringen en skills met zich mee die hebben geleid tot de revolutie waar Capilex voor staat binnen de financiële wereld. De doelgroep van Capilex zijn bedrijven die obstakels tegenkomen bij het opzetten of uitbreiden van hun product of dienst. Obstakels die, zo redeneerden Gielen en Van Laarhoven, gemakkelijk overwonnen kunnen worden met snel toegankelijk krediet.

Passende aanbieding

Om een lening aan te vragen bij Capilex heb je twee dingen nodig: een inschrijving bij de Kamer van Koophandel en een woonhuis of bedrijfspand met overwaarde. Door middel van een eenvoudige online aanvraag ontvangt een aanvrager binnen 24 uur een reactie met een indicatie, gevolgd door een financieringsvoorstel. Dankzij eigen data kan Capilex snel passende aanbiedingen doen, met leningen tot maximaal 200.000 euro, gebaseerd op de overwaarde van het onroerend goed. Het gehele proces kan binnen enkele dagen worden afgerond, waardoor Capilex bijdraagt aan de groei van lokale ondernemingen door gerichte financiering.

Ook voor investeerders

Naast ondernemers kunnen ook investeerders bij Capilex terecht. Zij hebben de mogelijkheid om te investeren in de ondernemingen die leningen ontvangen via Capilex, door obligaties aan te kopen. Dankzij geavanceerde software wordt het ingelegde geld gespreid over meerdere hypothecaire leningen, waardoor risico's worden geminimaliseerd en winsten worden geoptimaliseerd. Investeerders kunnen via een digitaal portaal precies zien in welke ondernemingen ze investeren.

AI

De snelheid waarmee Capilex kan leveren is grotendeels te danken aan het gebruik van AI-technologie. De fintech achtergrond van Lex Gielen gecombineerd met het financiële en strategische vernuft van Luc van Laarhoven heeft ervoor gezorgd dat Capilex vooroploopt als het gaat om het inzetten van geavanceerde technologie.


Foto's van Capilex – Lex Gielen & Luc van Laarhoven

Capilex – Lex Gielen & Luc van Laarhoven image 1
Capilex – Lex Gielen & Luc van Laarhoven image 2
Capilex – Lex Gielen & Luc van Laarhoven image 3

Zoek een bedrijf in Eindhoven:

Adres
Dorpsstraat 1
5261 CJ  Vught
Telefoon
073-2032210
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Capilex – Lex Gielen & Luc van Laarhoven. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map