Bewolkt11.4 ℃

ODJ Vastgoed - Olaf de Jong in Eindhoven

Eindhoven is Olaf de Jong, eigenaar van ODJ Vastgoed, niet vreemd. Hij groeide op in Meijel, maar vertrok op zijn achttiende naar de grote stad om daar Commerciële Economie te studeren. Toen al was zijn interesse in vastgoed groot, mede doordat zijn ouders een succesvolle vastgoedonderneming hadden. Hij besloot een huis in zijn studentenstad te kopen en de kamers daarvan te verhuren aan leeftijdsgenoten.

Na de studie Commerciële Economie te hebben afgerond, vertrok Olaf de Jong naar Maastricht om daar een master International Business te beginnen. In deze periode woonde hij ook een jaar in Madrid, om daar aan de Carlos III Universiteit te studeren. Naast dat hij zich de Spaanse taal eigen maakte, zorgt zijn liefde voor Spanje er in de toekomst voor dat hij er begint met investeren in vastgoed.

Eenmaal afgestudeerd en terug in Nederland ging hij eerst aan de slag als afdelingsmanager binnen het familiebedrijf. Niet veel later nam De Jong plaats in het management van de overkoepelende familieholding, om in 2010 zelfs directeur van de onderneming te worden. De ervaring die Olaf de Jong daar opdeed bleek van grote waarde; in zijn tijd bij de familieholding veranderde in totaal de bestemming van 375 woningen op een recreatief stuk vastgoed. Deze woningen werden daardoor bewoonbaar, een tak van sport waar hij zich met ODJ Vastgoed ook mee bezighoudt.

Terwijl hij dat deed, breidde Olaf de Jong zijn persoonlijke vastgoedportefeuille uit met residentiële kavels in Spanje, Duitsland en sinds kort ook Dubai. Aangezien het beleggingsklimaat in Nederland omslaat, is investeren in een stad als Dubai een logische stap. De Jong bezoekt de stad graag in zijn vrije tijd en hij ziet dat de kansen er voor het grijpen liggen. De stad investeert in zijn bezoekers is gelegen aan de kust, dus zowel fiscaal als in temperatuur leent het klimaat zich er perfect voor toerisme. Al sinds 2020 strijken er duizenden vermogenden van over de hele wereld neer, wat investeren voor De Jong aantrekkelijk maakt.

Hoewel deze projecten in het buitenland hem enthousiasmeren, vult Olaf de Jong het grootste deel van zijn tijd met ODJ Vastgoed. Dat is zeker het geval sinds hij in 2013 niet meer dan aandeelhouder van het familiebedrijf werd. ODJ Vastgoed verhuisde sinds de oprichting van Eindhoven naar Duitsland. Al pendelend tussen Nederland, Duisland en Spanje rolt De Jong nu zijn bestemmingsplan voor het een Nederlands recreatief stuk grond verder uit.

Zoek een bedrijf in Eindhoven:

Adres
Postbus 211
5600 AE  Eindhoven
Telefoon
+31407877181

ODJ Vastgoed – Olaf de Jong

Het in Eindhoven opgerichte ODJ Vastgoed is gespecialiseerd in recreatief vastgoed. Met een vakantiepark in Noord-Limburg, richt het zich specifiek op het beheren en geschikt maken voor residentieel gebruik van vakantiewoningen.

Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over ODJ Vastgoed - Olaf de Jong. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map