EINDHOVEN - PSV heeft na de uitschakeling tegen de Rangers voor de Europa League geloot tegen Arsenal uit Londen, FK Bodø/Glimt uit Noorwegen en FC Zürich uit Zwitserland.

Arsenal wordt gezien als de zwaarste tegenstander in de poule. The Gunners hebben afgelopen zomer flink wat nieuwe spelers bij de club gekregen. Gabriel Jesus en Oleksandr Zinchenko kwamen over van Manchester City. De start van Arsenal in de Premier League is goed. Ze staan momenteel na 3 wedstrijden bovenaan.

FK Bodø/Glimt uit Noorwegen timmert de laatste jaren aardig aan de weg. Vorig seizoen schakelde zij AZ uit in de knock-out fase en wonnen zij met maar liefst 6-1 van AS Roma in de poule fase. FK Bodø/Glimt verloor van Dinamo Zagreb voor een plaats in de Champions League.

FC Zurich, vorig jaar nog kampioen in Zwitserland, maakt dit seizoen vooralsnog een belabberde start in de competitie. Na 5 wedstrijden heeft de club nog niet gewonnen. Om in de poule fase te komen van de Europa League wonnen ze wel over twee wedstrijden van Hearts uit Schotland.